Mobilna verzija
18:24 18. oktober 2017

Horoskop za ponedeljek, 19. junija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

za horoskop

So vam zvezde naklonjene? Foto: Arhiv Svet24

OVEN - Pred vami je dan različnih podvigov. Imeli boste moč prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, o katerih ste do sedaj samo sanjali.

BIK - Vedno znova vas razburja to, da ne nadzorujete vsega, kar se dogaja v vaši okolici. Napeti boste, zato se varujte nesporazumov, ki so lahko precej izraziti na poslovnem področju.

DVOJČKA - Zaupajte svojemu občutku in obdržite mirno kri, tudi če se bodo v vaši okolici dogajale čudne situacije. Ob možnosti za zanimivo srečanje boste nekoliko zadržani.

RAK - Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete in o čemer sanjate. Pomembno je, da se ozrete naokrog in cenite vse, kar imate. Tudi z ljubeznijo boste zadovoljni.

LEV - Pokazali boste, da se lahko zelo dobro izkažete, če se organizirate po svoje. V zasebnih odnosih bo marsikaj po vaši meri in željah, kar vas bo popeljalo v intenzivno razmišljanje.

DEVICA - Današnji dan bo za vas zanimiv, predvsem zaradi zanimivih sogovornikov. Nekaj se vas bo dotaknilo močneje, kot ste upali, in končno se boste sposobni premakniti naprej.

TEHTNICA - Po dolgem času boste imeli zopet pripravljen odgovor na marsikatero vprašanje. Nadaljuje se skrita ljubezenska zgodba, ne glede na vse pa ostanite budni.

ŠKORPIJON - Vaše srce se počasi prebuja, saj boste deležni številnih komplimentov. Uspeh vam prinaša Venera, ki vas spodbuja, da storite več zase in za svojo zunanjo podobo.

STRELEC - Niste zadovoljni, posebno glede ljubezenske zgodbe, kjer ste spet zašli v slepo ulico in ne veste, kako bi se znašli. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.

KOZOROG - Življenje bo danes zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, mira res ne bo, bo pa na sporedu dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo motivirali.

VODNAR - Lahko ste zadovoljni, saj se bo vaše počutje izboljšalo in energije bo dovolj za vse, kar ste si zastavili. Marsikaj je na vaši strani, zato sprejmite ugodne priložnosti, ki se ponujajo.

RIBI - Danes boste morali ločiti pomembno od nepomembnega in sprejeti večjo odločitev. Izkušnje iz preteklosti vam bodo dragocen vir navdiha in priložnost za boljši jutri.

Vaš prispevek