Mobilna verzija
18:37 18. oktober 2017

Horoskop za nedeljo, 18. junija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Astrologija, ura

Astrologija Foto: Profimedia

OVEN - Da boste lažje razumeli spremembe, ki se vam dogajajo, morate na zadevo pogledati iz drugega zornega kota. Čim manj obremenjeno in brez pričakovanj.

BIK - Veliko bo priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen. Današnji dan je dobro izkoristiti zasebno, saj bo vse česar se boste lotili manifestiralo v nekaj lepega in harmoničnega.

DVOJČKA - Vaša domišljija in kreativnost že nekaj časa nista zares prišli do izraza, zato si danes dovolite ustvarjati. Končno boste našli način, da se umirite in se izognete napetostim.

RAK - Nekatere težave boste uspeli rešiti in pustiti za seboj, a se bodo hitro pojavile nove. To bo vplivalo na vaše odnose z bližnjimi, prineslo bo slabo voljo in nezadovoljstvo.

LEV - Moti vas nezanesljivost drugih, morda tudi zato, ker prepoznavate določene lastne napake. Pokažite več posluha. V ljubezni bo danes marsikaj precej nepredvidljivo.

DEVICA - Iskali boste dogodivščino in jo tudi našli. Osebna svoboda bo nekaj, za kar ste se pripravljeni boriti. Narediti pa si boste morali načrt, kaj je za vas bistveno in posledično zagovarjati svoje odločitve.

TEHTNICA - Zaupajte svojim globljim občutkom in jim počasi sledite, saj vas vodijo na pravo pot. Novih dogodkov v ljubezni trenutno ne pričakujte, saj trenutno niste razpoloženi.

ŠKORPIJON - V prostoru polnem ljudi boste opazili osebo, ki bo takoj pritegnila vašo pozornost. Sedaj ste na pravi poziciji, da z nekom končno razčistite in se prepustite.

STRELEC - Raziskovali boste razpotja preteklosti in tako naredili zaključke. Končno se lahko odločite in stopite v ospredje, tudi v družbi, kjer se zadnje čase ne počutite najboljše.

KOZOROG - Odnašalo vas bo v pretiravanje in pretirano analiziranje. Na ljubezenskem področju bo vladala precej raztresena in nič kaj harmonična energija.

VODNAR - V veliko pomoč vam bo danes tišina, ki pa prinaša s sabo tudi nemir. Vir navdiha in osebne bo vaš odnos z ljubljeno osebo, ki bo vse skupaj razumela na pravi način.

RIBI - Imeli boste občutek, da ne dobite takšne podpore, ki si jo zaslužite in tudi potrebujete. Do oseb v svoji bližini boste zato kar malce neprijazni, vendar nikar ne pretiravajte.

Vaš prispevek