Mobilna verzija
18:36 18. oktober 2017

Horoskop za soboto, 17. junija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

za horoskop

So vam zvezde naklonjene? Foto: Arhiv Svet24

OVEN - Poudarjeni bodo vaši dvomi, zato boste bolj zadržani. Ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, raje se usmerite v sedanje podvige, ki vas bodo razveselili.

BIK - Danes bo štela preudarnost in spremembe. Odgovorno se morate soočiti z vsem tistim, kar vam prinaša izziv v čustvenih odnosih, nato boste končno sposobni narediti korak.

DVOJČKA - Danes bo nekaj novosti glede ljubezni, čeprav ste bili nemirni in neučakani. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite zato se poskusite pogovoriti o vajinem odnosu.

RAK - Ne boste preveč razmišljali o tem, kakšna bo vaša naslednja poteza, saj boste enostavno vedeli, kako naprej v družinskih odnosih. Vaše zaupanje vase bo izhajalo iz vaše stabilnosti.

LEV - Vaša čutna narava vam bo pomagala, da danes za vas nobena vrata ne bodo ostala nepreverjena. Samo odločiti se boste morali, kje boste začeli in kmalu boste vzpostavili čudovit odnos.

DEVICA - Nekdo vas ne bo razumel ker nočete preveč razlagati, kako se počutite in kaj nameravate storiti v prihodnje. Pazljivi bodite z občutljivim partnerjem, ki vam lahko nekaj zameri.

TEHTNICA - Potrdilo se bo koliko prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam iz njihove strani. Morda boste morali povedati resnico v obraz, kar pa tokrat ne bo ravno najbolj enostavno.

ŠKORPIJON - Premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za to, da se ustrezneje organizirate. Mikale vas bodo športne in družbene dejavnosti, tam lahko tudi nekoga spoznate.

STRELEC - Simbolični zaključek, ki ste ga naredili bo prišel do izraza in končno lahko vzamete zadeve v svoje roke. Omehčala vas bo le čista in iskrena ljubezen.

KOZOROG - Nekdo vas bo navdušil zato, ker je energičen in samostojen, kar vas še vedno privlači. Razmišljali boste o poglabljanju odnosa, ki vam ponovno prinaša stabilnost.

VODNAR - Po eni strani ljubite optimizem. Po drugi strani pa vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in prinaša nekaj zmede v vaše ljubezenske odnose, ki niso najbolj stabilni.

RIBI - Odločitve današnjega dne bodo pravilne in tako lahko najdete več motivacije in priložnost, ki bodo vredne truda. Sprostila vas bo narava in pogovor s prijatelji.

Vaš prispevek