Mobilna verzija
18:37 18. oktober 2017

Horoskop za petek, 16. junija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Astrologija, ura

Astrologija Foto: Profimedia

OVEN - Površni in bolj igrivi boste, kar vas bo poneslo v višave. Pri delu, ki zahteva previdnost, se držite natančnih dejstev. Denar vam bo vedno hitreje kopnel, kar vas bo vznemirjalo.

BIK - Vse bo potekalo hitro, zato ne boste imeli dovolj časa za premislek, kar vas lahko vznemiri. Kljub vsem preprekam se boste brez težav usmerili le v en pravi cilj.

DVOJČKA - V dopoldanskih urah boste nekoliko napeti in zadržani. V mislih si boste večkrat ponovili nekaj, kar bi morali povedati, pa trenutno nimate dovolj poguma za soočenje.

RAK - Kjerkoli se boste pojavili, boste toplo sprejeti saj izžarevate moč in samozavest. V ljubezni morate počakati, da se vse skupaj sestavi v pravo celoto, šele nato boste napredovali.

LEV - Želite izvedeti čim več in to vam bo tudi uspelo, saj ste zelo dobro pripravljeni. Postajate vedno bolj pozorni kar vas bo rešilo pred številnimi napetimi in neljubimi situacijami.

DEVICA - Danes se boste lažje spopadali z dolgočasnimi opravili, ki so žal nujne narave. Motijo vas le zastoji ki so povezani z nekom, ki se ne odziva na pravi način.

TEHTNICA - Napočil je pravi trenutek za določitev novih smeri, še posebej na poslovnem področju. Če ne boste budni, vam bo spodletelo na več odprtih straneh.

ŠKORPIJON - Partner ne bo preveč pozoren na vaše želje, ki niso ravno zanemarljive. Kljub vsemu previdno izbirajte besede, da ne bo povsem nepotrebne in nesmiselne zamere.

STRELEC - Vse kar se bo danes dogajalo vam bo zelo zanimivo, saj boste prišli do številnih zaključkov, ki vam obetajo več spontanosti in volje do premikov na ljubezenskem področju.

KOZOROG - Z iskrenostjo boste pridobili mnogo energije in dinamike. Rešitve, ki bodo prihajale ena za drugo bodo prinesle manjše olajšanje in svobodno razmišljanje.

VODNAR - Ponovno se dogaja nekaj, kar vam nikakor ni razumljivo. Določenih opravkov imate že čez glavo in zato se nikakor ne morete sprostiti, niti v družbi ljudi, ki so do vas zelo pozitivni.

RIBI - Zadali si boste preveč obveznosti, kar nekomu ne bo najbolj pisano na kožo. Prijatelji in partner bodo tisti, ki bodo razumeli vaše tegobe in zaplete.

Vaš prispevek