Mobilna verzija
22:31 23. oktober 2017

Horoskop za petek, 19. maja

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Danes boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

BIK - Vaša energija vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi.

DVOJČKA - Nekaj, kar boste počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli svoj cilj.

RAK - Opozarjajo vas tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance.

LEV - Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje.

DEVICA - Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti.

TEHTNICA - Niste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.

ŠKORPIJON - Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi in številnimi spremembami.

STRELEC - Tokrat ste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč.

KOZOROG - Dobili boste občutek, da lahko napredujete, iščete nove odgovore in cilje ter se končno sestavite. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne zapravite kakšne dobre priložnosti.

VODNAR - Veliko boste razmišljali o vaši finančni situaciji, ki ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji.

RIBI - Družinske zadeve se bodo danes znašle na prelomni točki, kar vam ne bo najbolj všeč. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri.

Vaš prispevek