Napoved

Horoskop za četrtek, 18. maja

W.Y.
18. 5. 2017, 06.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Niste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim, ter se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.

BIK - Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte.

DVOJČKA - Precej nestabilen dan vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.

RAK - V današnjem dnevu boste imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale iz neba ena za drugo.

LEV - Navdaja vas negotovost, ki se je boste danes težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.

DEVICA - Lahko se vam zgodi, da boste precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite.

TEHTNICA - Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor.

ŠKORPIJON - Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših stališč in želja.

STRELEC - Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.

KOZOROG - Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Danes bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.

VODNAR - S pomočjo optimizma boste dobro razpoloženi in tako počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.

RIBI - Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati.