Mobilna verzija
10:45 24. avgust 2017

Horoskop za petek, 21. aprila

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, nebesna, znamenja, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN- Sedaj je čas za zelo konkretne cilje na osebnem področju. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje. Izkoristite energijo ki prihaja.

BIK- Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav je zagotovo to najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom, saj se lahko zaključi v negativni smeri.

DVOJČKA- Finančno področje vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar zaslužite, nekako zapusti vašo denarnico v rekordnem roku, kar vas vznemirja na vsakem koraku.

RAK-Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega srečanja ali obiska bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj zapletlo tik pred zdajci.

LEV- Prijetni ustvarjalni čas, ki je pred vami, poskusite izkoristiti. Naužite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki so tik pred vrati.

DEVICA- V odnosu z ljubljeno osebo so nakazane možnosti, da si preideta res blizu in doživita nekaj lepih trenutkov skupaj. Prenesite nekaj zagona in navdušenja na ljudi v vaši bližini.

TEHTNICA- Naklonjena vam bo energija Venere, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti.

ŠKORPIJON- Vezani boste imeli nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo namenjene tudi na delovnem mestu, pridobili boste dodatno motivacijo in izkušnje.

STRELEC- Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično prepričani o svoji odločitvi.

KOZOROG- Nekaj več opravkov boste imeli v odnosih z družinskimi člani. Energija današnjega dne vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave in poudari vašo samozavest.

VODNAR-Tokrat ste se odločili in imate še nekaj zadnjih pomislekov, potem se boste podali novostim naproti. Posebno vas mika nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča ugibanj.

RIBI- Današnji dan bo za vas zelo uspešen. Planeti prinašajo nekaj prijetnih, ter zabavnih informacij. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in potegnili tisto, kar vam prinaša korist.

Značke: horoskop , astrologija

Vaš prispevek