Mobilna verzija
08:03 17. oktober 2017

Horoskop za ponedeljek, 20. marca

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

astrologija horoskop znaki 2

Preverite napoved. Foto: Profimedia

OVEN - Vezane bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

BIK - Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.

DVOJČKA - Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z vami neljubimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični.

RAK - Nečesa danes enostavno ne boste prav razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo.

LEV - Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti nov načrt.

DEVICA - Vaš partner bo malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč drugih.

TEHTNICA - Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

ŠKORPIJON - Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do potankosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal.

STRELEC - Danes boste precej nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Morda že veste, kaj je glavni razlog za to. Osredotočite se na bistvo.

KOZOROG - Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.

VODNAR - Pri poslih bodite danes skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi.

RIBI - Neprestano odvračate misli od vaše glavne naloge ta trenutek. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.

Značke: horoskop , ezoterika

Vaš prispevek