Mobilna verzija
16:20 20. oktober 2017

Horoskop za nedeljo, 19. marca

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

astrologija horoskop znaki 2

Preverite napoved. Foto: Profimedia

OVEN - Zazrite se v prihodnost, da bi videli, kakšne posledice bi pustila vaša dejanja. Četudi ste nekomu nekaj obljubili in boste spoznali, da to ni prav, tega ni potrebno storiti!

BIK - Spremembe, ki bodo prišle, bodo bolj pomembne za vaše notranje ravnovesje. Obenem boste ob koncu dneva veliko bolj odločni in bi bili radi počeli stvari, ki so lahko tudi tvegane.

DVOJČKA - Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico.

RAK - Danes vam bo zelo pomembno, da boste veliko časa s svojo družino. Vsi vaši bodo to cenili in bodo veseli, da se jim posvečate bolj kot sicer. Tudi vaše besede bodo prijaznejše.

LEV - Zavedajte se, da so prijatelji cenjena dobrina, zato z njimi ravnajte nadvse spoštljivo in ljubeznivo. Četudi se danes ne boste povsem strinjali z njimi, bodite potrpežljivi.

DEVICA - Mogoče se bi lahko srečali z nekimi kroničnimi težavami, ki pa jih boste uspešno premagali. Polagoma boste začutili neko poživljajočo energijo. Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti.

TEHTNICA - Na ljubezenskem področju se umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Popoldne več počivajte, da bi si nabrali dovolj moči za nekaj novega, , priložnost, ki vam bo pisana na kožo.

ŠKORPIJON - V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Mogoče boste imeli na izbiro dve možnosti, vi pa se boste raje odločili po svojem občutku.

STRELEC - Na splošno ste v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi. Tudi čustva bodo stabilna in umirjena, še posebej pri tistih, ki ste v vezi.

KOZOROG - Pred vami je miren dan, v katerem se ne bo dogajalo nič usodnega. Pod pozitivnim vplivom planetov boste bogatejši za nova in pomembna spoznanja, ki vam bodo koristila na zasebnem področju.

VODNAR - V ljubezni se boste danes zvečer pustili razvajati, želeli si boste tudi kakšnega novega doživetja, vendar vam bo najpomembnejši občutek varnosti.

RIBI - Odločni ste in pustili boste odličen vtis. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, pri čemer bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.

Značke: horoskop , ezoterika

Vaš prispevek