Mobilna verzija
07:27 19. oktober 2017

Horoskop za petek, 17. marca

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

astrologija horoskop znaki 2

Preverite napoved. Foto: Profimedia

OVEN - Vaša občutljivost bo nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo. Vsekakor popazite, vsaj glede dogovorov.

BIK - Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo in si ustvarijo svoje mišljenje. V službi boste dokazali, kako sposobni ste.

DVOJČKA - V službi se boste družili z neko osebo, ki vam lahko pomaga pri pridobivanju dodatnih izkušenj na poklicni poti. Trenutna čustvena situacija vas precej utruja.

RAK - Pred vami je čas, ko bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se lotite, ali pa se boste znašli v težavah, če je vaš odnos do dela bolj površen. Kaže se torej potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje.

LEV - V današnjem dnevu si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli v popoldanskem času dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu.

DEVICA - Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam izpolnjuje srčna želja.

TEHTNICA - Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične novice, ki vam bodo polepšale nekoliko toplejše dni.

ŠKORPIJON - Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete. Ukrepajte hitro. Bodite previdni tudi okoli vašega finančnega področja, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek.

STRELEC - Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste, razgledani in svoje delo odlično obvladate, torej se čim prej otresite sodelavcev, ki se želijo okoristili.

KOZOROG - Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu enostavno ne morete izogniti. Pri čustvih vaš strah znova narašča.

VODNAR - Dokazali boste, da ste prav tako spretni pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti.

RIBI - Nič vam danes ne boš šlo, kakor boste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in zopet boste v starih tirnicah.

Značke: horokop , ezoterika

Vaš prispevek