Napoved

Horoskop za petek, 17. februarja

W.Y.
17. 2. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN - Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi danes in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo.

BIK - V današnjem dnevu boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj premišljeni.

DVOJČKA - Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja.

RAK - Še nekaj svojega časa boste posvetili zadnjim obveznostim, ki ste si jih začrtali pred kratkim. Zvečer boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o ljubljeni osebi.

LEV - Vaša pozornost bo usmerjena na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil.

DEVICA - Še vedno boste pod vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.

TEHTNICA - Danes boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam družba zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju.

ŠKORPIJON - Danes boste delovali v skladu s svojo energijo, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in budilo novo ustvarjalnost.

STRELEC - Umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša čudovite rezultate.

KOZOROG - Ljubezenske zvezde bodo spremenile svoj položaj in trenutno so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja.

VODNAR - Pohitite, če si želite srečati z nekom, ki vam je že nekaj časa zelo všeč. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta harmonijo.

RIBI - Ljubezen se vam počasi približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli sijajno priložnost.