Napoved

Horoskop za četrtek, 16. februarja

W.Y.
16. 2. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Pričarajte si več dogajanj in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na bistvo.

BIK - Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati.

DVOJČKA - Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo odvijalo tako, kot si želite. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so drugačni od vas.

RAK - Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade nekaj prostega časa. Vaše srce bo tokrat nemirno, saj se bo nekdo odzval na čuden način.

LEV - Nekdo pričakuje od vas preveč in to vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Tokrat boste morali pohiteti, čeprav ste bili prepričani, da boste deležni pomoči.

DEVICA - Danes si boste vzeli več časa zase. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.

TEHTNICA - Nekaj vam očitno še ni jasno, čeprav se vse dogaja v tej smeri. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas.

ŠKORPIJON - Neko vprašanje, ki vas je dolgo obremenjevalo, se vam bo naenkrat zdelo kot nekaj najbolj preprostega in dosegljivega. Dovolili si boste biti nežni in romantični.

STRELEC - Danes bodo prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite.

KOZOROG - Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo. Tudi vi občasno ponavljate podobno napako. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj.

VODNAR - Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj rekreacije. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja. 

RIBI - Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kar vam bo nekdo od prijateljev zavidal.