Astro

Horoskop za četrtek, 12. januarja

W.Y.
12. 1. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Na dan prihajajo prikrite napake, ki ste jih do zdaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z vašim razumom. Premostili boste slabo voljo.

BIK – Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo.

DVOJČKA – Sprejeli boste bolj skromen način življenja, kar bo ljudi okoli vas močno presenetilo. Danes se posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknite iz kaosa.

RAK – Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo diplomacije.

LEV – Danes vam bo najbolj pomembno, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Hitro boste dosegli vrhunec, če vas bo šef ali sodelavec spremljal in spodbujal z navdušenjem.

DEVICA – Videz bo za vas zelo pomemben, zato boste izbirali partnerje, ki bodo atraktivni in bodo privlačili pozornost okolice. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa vas lahko drago stane.

TEHTNICA – Danes vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.

ŠKORPIJON – Občutek imate, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v zasebnih odnosih. Na pravi poti sicer ste, ostane pa vam le še nekaj manjših podrobnosti.

STRELEC – Končno se bodo zgodile spremembe, ki bodo počasi, a zagotovo vplivale tudi na vašo osebnost ter vaše poslovno področje. Začutili boste potrebo po dodatnem zaslužku.

KOZOROG – Morda se sprašujete, kam se je skril prijatelj, na katerega ste računali. Malce boste razočarani, vendar le do trenutka, ko boste slišali, kaj želi ta oseba povedati.

VODNAR – Ne morete se znebiti občutka, da se nekdo na čuden način vrača v vaše življenje, čeprav ste bili prepričani, da je zgodba že zdavnaj zaključena.

RIBI – Vaše ljubezensko življenje se lahko danes obrne v popolnoma drugo smer od tiste, ki ste si jo začrtali. Vezanim bo partner predlagal stvari, ki jih nista še nikoli preizkusila.