Astro

Horoskop za sredo, 11. januarja

W.Y.
11. 1. 2017, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija

OVEN – Začutili boste obilje pozitivne energije. Pošljite prošnjo, odpravite se na konkreten pogovor, saj vam ne bo žal. Priložnosti, ki se je pojavila, preprosto ne bi smeli zamuditi.

BIK – Osredotočite se in nadaljujte, kar ste si zastavili. Obetavno bo tudi, če načrtujete potovanje ali selitev. Skrbno boste razčistili vse, kar vas bremeni, in se neobremenjeno podali naprej.

DVOJČKA – Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se končale.

RAK – Prijatelji vam bodo v pomoč, če se v določeni situaciji ne boste najbolje znašli. Komunikacija bo tista, ki jo boste uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do rezultatov.

LEV – V današnjem dnevu ne bo posluha za to, kar počnete in si zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč ljubite svobodo, improvizacijo in igro.

DEVICA – Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo borili s krizami in bodo potrebovali vaše tople besede, zato jim bodite malce bolj naklonjeni, kar bo tudi vas napolnilo z optimizmom.

TEHTNICA – Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko bolj preprosto in optimistično. Pričakovali ste drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo čim prej spoprijeti.

ŠKORPIJON – Danes boste imeli manj energije kot po navadi. Vse bo potekalo mimo vas, s pospešenim tempom. Pomembno je, da si vzamete čas zase.

STRELEC – V današnjem dnevu bo nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Vztrajali boste glede načrta, ki ste si ga zamislili pred kratkim.

KOZOROG – Prihajajo spremembe, ki vas bodo usmerile proti napredku. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka, kar načrtujete že nekaj časa.

VODNAR – Na simpatičen način se boste izpostavili, vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge. Tokrat vam bo uspelo zmagati.

RIBI – Igra, ki jo igra nekdo od sodelavcev, vam ne ustreza, saj vidite, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Posebno naporno bo tokrat s tistimi, ki so preveč občutljivi.