Napoved

Horoskop za torek, 10. januarja

W.Y.
10. 1. 2017, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Današnja kombinacija planetov vam bo pomagala razumeti druge ljudi ter vam dala nekaj motivacije in dobre spodbude. V ospredje stopa ljubezen in okrepilo se bo vaše samozaupanje.

BIK – Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije.

DVOJČKA – Dopoldne boste izjemno živčni in sumničavi, tako da se izognite vsem možnim konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo.

RAK – Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite, kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko stvari le še zapletejo.

LEV – Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali.

DEVICA – V ljubezni vas vodi šesti čut, kar pa žal ni dovolj za trdnost in stabilnost odnosa. Na poslovnem področju se čim prej pozanimajte glede finančnega dela.

TEHTNICA – Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite nove projekte in pokažite vsem, koliko ste v resnici vredni.

ŠKORPIJON – Danes boste izredno spremenljivega počutja. Ugotovili boste, da se je bolje ustaviti kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava popustiti.

STRELEC – Nikar se ne odločajte na hitro, saj bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom. Počakajte še na odločitev sodelavca, saj bo tudi njegova beseda pomembna.

KOZOROG – Nikakor ne pridete na zeleno vejo, čim prej si začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas peha v splošno slabo počutje.

VODNAR – Preveč ste se sprostili in to lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem ter osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutno ni ravno najboljša možnost.

RIBI – Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj sitnosti.