Astro

Horoskop za ponedeljek, 9. januarja

W.Y.
9. 1. 2017, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Predolgo ste čakali in se zatekali v eno in isto, medtem ko je napočil čas za večje spremembe. Zadeve rešujete dokaj hitro, saj obstaja nevarnost, da vas nekdo prehiti.

BIK – Danes vas čaka naporen delovni dan, ki prinaša tudi nekaj manjših nejasnosti. Sprva si boste vse skupaj razlagali kot zaroto nadrejenih, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za formalnosti.

DVOJČKA – Prijatelji bodo prinesli dobro voljo v vaše življenje. Skozi skupne debate boste imeli možnost se izpostaviti in narediti pogumne korake naprej, in sicer v vaši smeri.

RAK – V ljubezni bo vladalo zatišje, zato se raje zamotite s kakšno drugo konkretno zadevo, ki vam prinaša dolgoročne koristi. Premislite glede odnosa z ljubljeno osebo.

LEV – Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili. Najdite način, da se sprostite, tudi zunaj doma in ob športnih dejavnostih, ki vas bodo sproščale.

DEVICA – Napetost in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne ovire, ki so ovirale vaše aktivno delovanje. Ne razmišljajte toliko o napakah drugih.

TEHTNICA – Danes se boste izognili neprijetni situaciji, ki bi vas lahko razjezila. Ne zapletajte se v neprijetne zadeve, ki vas usmerjajo v osebno nezadovoljstvo in slabo počutje.

ŠKORPIJON – Preveč ste nemirni in vidno je, da imate še nekaj pomislekov. Vaša slika morda ne ustreza prijateljevi, kar pa ni vaš problem. Ne sklepajte prehitro in pokažite več razumevanja.

STRELEC – V današnjem dnevu bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da ljudje izpostavljajo samo svoj prav. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje potenciale.

KOZOROG – Vaša energija počasi ugaša, zato se ne morete boriti z vsem. Zadeve vseeno niso preveč težavne, zato lahko pričakujete pomoč. Ne čakajte, lahko se konkretno izpostavite.

VODNAR – Močno vas obremenjujejo stvari, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti, še posebej na ljubezenskem področju. Z denarjem bodite bolj previdni in ga ne zapravljajte po nepotrebnem.

RIBI – Danes boste samovšečni in malce egoistični. Razmislite, če je to res slika, ki jo želite dajati o sebi, saj vas marsikdo ne bo znal sprejeti v takšni obliki, zato ohranite svojo skromnost.