Nič ne ostane skrito

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, kdo v zakonu "nosi hlače"

R.T.
24. 5. 2018, 13.10
Posodobljeno: 24. 5. 2018, 13.57
Deli članek:

"Zanimivo je videti, da sta v takšnem razmerju tako kmalu po poroki," pravi strokovnjakinja za telesno govorico.

Profimedia
Meghan Harryju s svojo oporo dviguje samozavest. Harry ne more verjeti, da ima ob sebi žensko kot je Meghan, pravi Jamesova.

Strokovnjaki za govorico telesa trdijo, da je Meghan Markle, novopečena vojvodinja Sussexa, z enim gibom na proslavi ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa, razkrila, kdo v zakonu, ki sta ga s princem Harryjem sklenila v soboto, nosi hlače.

Profimedia
To je gesta, ki po mnenju strokovnjakinje za telesno govorico dokazuje, kakšna je dinamika para: Meghan nosi hlače.

V enem trenutku je Meghan na Harryjev hrbet položila dlan in tako po oceni strokovnjakov za telesno govorico signalizirala "status superiornosti in moč" nad Harryjem.

"Ljubezensko razmerje kot je njuno temelji na pomirjanju in ljubezni. No, Meghan v tem odnosu pripada bolj dominantna vloga in kaže več samozavesti, ampak na skrben, skoraj materinski način," je dejala za The Sun strokovnjakinja za govorico telesa Judi James.

Jamesova je sicer že prej poudarjala, da je v razmerju Meghan nekoliko bolj dominantna in pred kamerami bolj sproščena. Meseca marca pa je Jamesova izpostavila premik v Meghaninem obnašanju do Harryja. To je povezala z vse bližjim datumom poroke. Kot je tedaj Jamesova dejala za Daily Mail, med obiskom parčka na Irskem Meghan skorajda ni zmogla umakniti "intenzivnega pogleda" stran od Harryja. Jamesova je poudarila, da je Meghan spremenila svoje vedenje pred kamerami.

Profimedia
V mesecu marcu se je vedenje Meghan do Harryja v javnosti spremenilo: namenja mu dolge poglede, Harryju pa njena pozornost ustreza, pravi strokovnjakinja za telesno govorico.

In kaj je povedala Jamesova zdaj? "Zdi se, da je ponudila Harryju oporo in varnost po rojstnodnevnem nagovoru očetu. Je pa zanimivo videti, da sta v takšnem razmerju tako kmalu po poroki. To kaže na to, da je bil njen prehod v kraljevo družino precej ležeren in umirjen," je dodala. 

"V politiki bi njena gesta pomenila popolno nadvlado in moč nad osebo, na katero je položila dlan," je pojasnila strokovnjakinja. In ob tem dodala še eno opazko: Meghan je na dogodku ves čas torbico držala z obema rokama in pred telesom. To je obrambna gesta, ki jo je prevzela od svakinje Kate Middleton, je prepričana Jamesova. 

Profimedia
Meghan je gesto prevzela od Kate Middleton, pravi strokovnjakinja.