Zabava

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova so našli napako

R.T.
23. 5. 2018, 20.25
Posodobljeno: 23. 5. 2018, 21.13
Deli članek:

Verjeli ali ne, nekateri so se zapičili v njene hlačne nogavice.

Profimedia
Meghan je bila na prvem uradnem dogodku po poroku znova v središču pozornosti.

Meghan Markle, novopečena vojvodinja Sussexa, je spremljala moža na prvem skušnem uradnem dogodku v javnosti po poroki. Parček se je udeležil dogodka, ki ga je organiziral princ Charles pred svojim 70. rojstnim dnem. Meghan je pri izbiri oblačil spoštovala protokolarna pravila britanskega dvora. Njeno obleko britanske modne znamke Goat so ljudje takoj začeli iskati po spletu in s povečanim obiskom "sesuli" spletno stran podjetja. 

Meghan je za priložnost izbrala obleko krem barve z dolgimi rokavi, pod obleko pa je nosila hlačne nogavice, ki so obvezna oprema za britanske aristokratinje. 

Profimedia
Nekateri so se "zapičili" v hlačne mogavice, ki jih je nosila vojvodinja.

No, uporabniki družbenega omrežja twitter pa so takoj našli napako: odtenek njenih hlačnih nogavic. In padli so komentarji. Številni so komentirali, da izbrani odtenek ni ustrezen, ampak presvetel glede na odtenek njene kože. Nekdo je zapisal, da se je Meghan mudilo in da si je hlačne nogavice sposodila od svakinje Kate. "Draga kraljevska družina, če žensko že silite, da nosi nogavice, vsaj kupite njej primeren odtenek." O Meghanininh hlačnih nogavičah pa niso razpravljali le na družbenem omrežju, ampak tudi v britanskih pogovornih oddajah.