Lutka

FOTO: Jim je uspelo? V središču je Melania, ki praznuje

R.T.
26. 4. 2018, 11.30
Posodobljeno: 26. 4. 2018, 11.39
Deli članek:

V zadnjih dneh je v središču pozornosti Melania Trump, ki danes praznuje.

Profimedia
Voščena Melania in Donald.

Melania Trump danes praznuje 48. rojstni dan, včeraj pa je dobila v newyorškem muzeju Madame Tussaud še svojo voščeno podobo. Ob voščeni Melanii in Donaldu je - nekoliko presenetljivo? - stal Sean Spicer, nekdanji predstavnik za stike z javnostjo v Beli hiši.

Zadnji dnevi so za Melanio odlični, saj ji je z organizacijo državniške večerje v času obisku francoskega predsednika Macrona po vseh dvomih, ki so se pojavljali v svetovnih medijih, vendarle uspelo dokazati, da lahko prevzema odgovornosti prve dame in jih tudi odlično opravlja. Poleg tega je navdušila tudi s svojim izborom oblačil ob srečanju z Macronovima. 

Profimedia
Voščena Melania

Na odlično opravljeno delo je spomnil tudi Spicer. "Sinoči je ves svet videl, kako odlična prva dama je in kako brezhiben okus ima. Še enkrat je dokazala, da zna prirejati neverjetne dogodke," je o večeru, namenjenemu Macronovima, dejal Spicer, ki bi kmalu izdal knjigo o času, ki ga je preživel v Beli hiši.

Ob rojstnem dnevu prve dame se številni tuji mediji pozitivnih in negativnih dogodkov, v katere je vpletena Melania v vlogi prve dame. Pogosto je Melania deležna pohval na račun vedno domišljenega videza in izbire oblačil, velikokrat pa imata z Donaldom težave pri držanju za roke, saj so kamere že večkrat ulovile, kako se je Melania diskretno otepala Donaldovega prijema.