Kraljeva družina

Panika: objavljene gole fotografije Meghan Markle?

R.T.
21. 3. 2018, 14.58
Posodobljeno: 21. 3. 2018, 17.12
Deli članek:

Težava je v tem, da se Meghan ne bo mogla izgovarjati, da gre za fotografije starejšega datuma nastanka.

Profimedia
Meghan

Na svetovnem spletu so se znašle fotografije Meghan Markle, na katerih naj bi bila bodoča članica kraljeve družine pomanjkljivo oblečena. Na nekaterih ima Meghan na sebi le spodnjice, prijateljicam pa je pozirala zgoraj brez na plaži in v hotelski sobi. Težava, če je na fotografijah res Meghan in ne gre za še eno serijo lažnih fotografij, pa je v tem, da nosi Meghan na fotografijah zapestnico, ki ji jo je podaril princ Harry leta 2016, ko sta bila na oddihu v Afrki. Izgovor, da gre za stare fotografije, bi v tem premeru tako odpadel ...  

Posnetki in fotografije naj bi se najprej pojavile na spletni strani, ki je povezana s privrženci skrajne Islamske države, kjer naj bi se pojavljali tudi žaljivi zapisi o Meghaninem poreklu. Fotografije naj bi nato objavila še spletna stran The Fappening, ki je znana po objavah ukradenih fotografij slavnih in bogatih.

To pa ne bo, če so fotografije pristne, prvi Meghanin škandal: Britanci so se najprej zgražali, ker se na Pornhubu nahajajo posnetki bodoče princeske, pri čemer se je izkazalo, da gre za posnetke, ki so nastali med snemanjem serije Suits, kjer je igrala Meghan. Poročali smo, da je Meghan zaradi kraljevega protokola "prečistila" objave na družbenih omrežjih, kjer je imela objavljenih precej seksi fotografij. Kaj pa bo o najnovejših razgaljenih fotografijah sporočila Kensingtonska palača, pa še ni jasno.