Zabava

Priljubljena športnika prvič postala starša

K.M.
18. 3. 2018, 10.15
Deli članek:

V Chicagu naj bi nekdanja teniška igralka Ana Ivanović in nogometni zvezdnik Bastian Schweinsteiger prvič postala starša.

zimbio
Ana in Bastian

Tuji mediji poročajo o tem, da naj bi srbska teniška zvezda in nemški nogometaš prvič postala starša. Novico je v javnost preko twitterja prvi sporočil športni novinar, ki je znan po svojem ekskluzivnem poročanju. Le-ta je zapisal: "Ljudje, Ana Ivanović je postala mamica. Sin je." Temu zapisu pa so sledile številne čestitke. Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger se na govorice sicer še nista odzvala. Sta pa včeraj še oba objavljala na družbenih omrežjih. 

Srbski in nemški mediji poročajo o tem, da naj bi se športni par, ki je novico o nosečnosti potrdil novembra, poročila pa sta se poleti leta 2016, razveselil dečka. Predvsem srbski mediji pa poročajo o tem, da naj bi se nemški nogometaš strinjal s tem, da mu bosta nadela srbsko ime. Ana naj bi rodila po naravni poti. Novico o rojstvu njunega prvorojenca pa je sprožilo tudi dejstvo, da je Bastian zaradi družinskih obveznosti izpustil tekmo.