ADIJO, LASJE

Poslovila se je od svojih dolgih las

N.S./Novice Svet24
16. 3. 2018, 21.00
Deli članek:

Mlada igralka, ki je zaslovela z glavno vlogo v zadnji sezoni priljubljene serije Ena žlahtna štorija, si je za pomlad omislila drzno kratko pričesko.

osebni arhiv
Mlada igralka in manekenka je za svojo novo pričesko takoj dobila številne pohvale prijateljev, soigralcev in znancev, je pa v smehu priznala, da je kdo tudi ni takoj prepoznal.

Simpatična dolgolaska Lea Mihevc, ki se je ekipi priljubljene slovenske serije pridružila v zadnji sezoni in kljub temu navdušila v vlogi Laure Kreft, ki je v Štorijah iskala dolgo izgubljenega očeta, si je namreč omislila novo pričesko. Pri tem pa si je občutno skrajšala lase. Simpatična igralka, ki se ji je pred leti uspelo prebiti v šov Modni oblikovalci Heidi Klum, je postala ponosna kratkolaska, kar ji izredno pristoji, in tudi po številnih pohvalah sodeč, bi lahko rekli, da se je odločila pravilno.

M.V.
Lea Mihevc je bila vsa leta zaprisežena dolgolaska.

KONEC SNEMANJA, KONEC LAS

Očarljiva igralka je po koncu snemanja Ene žlahtne štorije začela študirati igro na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani, zaradi česar se je tudi odločila za veliko in izrazito spremembo v življenju ter si po vseh letih, v katerih je bila prepoznavna dolgolaska, skrajšala lase. In prav novi videz igralsko lepotico, ki se lahko pohvali tudi s številnimi manekenskimi dosežki, še dodatno polepša ter ji da povsem drug, še bolj prikupen in očarljiv karakter.