Nastop kot iz nočne more

Drsalka v boju za zlato svetu pokazala gole prsi

R.T.
20. 2. 2018, 08.10
Posodobljeno: 20. 2. 2018, 08.15
Deli članek:

Umetnostna drsalka Gabriella Papadakis je včeraj ledeno ploskev zapustila kot zvezda večera, potem ko je zaradi težav z obleko pokazala nekoliko preveč.

Youtube

Letošnje zimske olimpijske igre so že postregle z nekaterimi nepozabnimi trenutki, a včerajšnji nastop 22-letne francoske umetnostne drsalke Gabrielle Papadakis se bo vtisnil v spomin milijonov gledalcev po svetu. Ko se ji je na hrbtu odpela obleka, so na plano pokukale njene prsi.

S 23-letnim soplesalcem Guillaumejem Cizeronom sta sicer še vedno v boju za zlato, saj so jima sodniki kljub tej »manjši motnji« naklonili 81.93 točke, s čimer sta se povzpela na skupno drugo mesto. V vodstvu je še vedno kanadski par Scott Moir in Tessa Virtue, ki sta z nastopom, vrednim 83.67 točke, podrla lasten svetovni rekord, a kraljica večera bo vseeno ostala Papadakisova.

Papadakisova sicer ni prva umetnostna drsalka, ki je razkrila, kar bi svetu moralo ostati skrito. S podobno nevšečnostjo se je na svojem olimpijskem prvencu srečala tudi Yura Min iz Južne Koreje.

Youtube