Nove informacije

Razkrito, kdo bo pel na poroki desetletja

S.N.Č./Novice Svet24
15. 2. 2018, 07.30
Deli članek:

Megazvezdniku se je uresničila želja, o kateri je pred nekaj tedni javno spregovoril.

Profimedia
Nagajivi Ed s svojo zaročenko Cherry.

Britanski glasbenik Ed Sheeran je pred časom malce sramežljivo omenil, da bi si želel, da bi bil prvi, ki bi mladoporočencema princu Harryju in igralki Meghan Markle zaigral po tem, ko bosta dahnila usodni da.

Zdaj pa je v javnost pricurljala informacija, da je princ Harry osebno zahteval, da Ed nastopi na njegovem velikem dogodku.

Profimedia
Kar precej je namigovanj, da bi v letu 2018 pred oltar lahko stopil tudi Ed.

DVORNI ZNANEC

Na Otoku in po svetu oboževani Ed velja za najhitreje vzhajajočo glasbeno zvezdo. To soboto, 17. februarja, bo praznoval svoj 27. rojstni dan, ima pa od lanskega decembra že kar nekaj razlogov za slavje.

Ed, sicer eden od najbližjih prijateljev princese Beatrice, je bil kot njen gost na britanskem dvoru že večkrat, 7. decembra pa je prišel na povabilo princa Charlesa, ki mu je kot enemu najmlajših odlikovancev vseh časov podelil priznanje britanskega dvora MBE. S takšno častjo je mladenič seveda toliko bolj primeren, da zagode na kraljevski poroki.

Decembra se je Edu v najlepšo mogočo smer zapeljalo tudi zasebno življenje. Svoje dolgoletno dekle Cherry Seaborn, s katero se poznata že iz otroštva, je namreč zaprosil za roko. V solzah je dahnila da, svoj novi status pa sta javnosti sporočila svojim 18 milijonom sledilcem na družbenem omrežju Instagram.

Za vrhunec sreče je Edu Sheeranu uspel še svetovni rekord, njegovemu najnovejšemu albumu Divide je namreč na platformi za pretok glasbe že prvi dan prisluhnilo kar 57 milijonov ljudi.

Profimedia
Ponosni Ed ob prejemanju odlikovanja iz rok princa Charlesa.