Pustni vikend

FOTO: Najbolj nor žur, to je galama!

P.R./Novice Svet24
14. 2. 2018, 21.30
Deli članek:

Aktualova galama in pustni vikend je recept za najbolj noro zabavo. V Športni dvorani Medvode so se združile vse generacije pustnih mask, ki so se predale plesu in norčijam.

M24
Manjkali niso niti kurenti.

V Športni dvorani Medvode in okoli nje je bil nepozaben, pravzaprav bi lahko rekli popoln žur. Prvemu dnevu pustnih norčij, pustni soboti, so dajali zagon zdaj že legendarni DJ Dean on the Mike, skupina Skater in Challe Salle. Nekje v ozadju, a vendar viden, je bil še en znameniti DJ, DJ Buco.

Neprecenljivi

Zabavo, ki je združila generacije, so s sodelovanjem omogočili Občina Medvode, Javni zavoda Sotočje Medvode, Dana, Žito, Radio Veseljak ter Radio Aktual in najnakupi.si.

NORA NEDELJA

Tudi nedelja je bila nabita z nastopi in zabavnim programom, ki so skrbeli, da je bilo dogajanje res noro. Za karnevalski utrip sta ta dan skrbela Brata Malek s cirkuško predstavo in baloni, po odru in ob njem sta se podila ter poskrbela, da se je utrip še dvignil, maskoti Aktualko in Veselko. Norčavi dogodek sta vodila Mojca Gornik in Jure Ličen.

GENERACIJE SO ZDRUŽENE

Aktualova galama je res sinonim za odličen žur. V kombinaciji s presenečenji in izvrstno energijo, ki jo ustvarijo vsi sodelujoči, je jasno, da nabito polni dogodki sploh niso vprašanje. Aktualova galama na plesišče spravi staro in mlado ter predrami še celo tiste, ki bi po navadi že spali. Medtem ko je Dean on the Mike »kuril« obiskovalce z uspešnicami, je bilo plesišče povsem polno. Ne nazadnje je šlo za najboljši žur, ki so ga omogočili Občina Medvode, Javni zavod Sotočje Medvode, Dana, Žito, Radio Veseljak ter Radio Aktual in najnakupi.si.