Ožja družina

Bi princ res pozabil na svojo polsestro?

S.N.Č. / Novice Svet24
13. 2. 2018, 07.00
Deli članek:

Ob poroki britanskega prestolonaslednika princa Charlesa leta 2005 z dolgoletno ljubico Camillo Parker Bowles sta seveda tudi njena otroka Laura in Tom postala del kraljeve družine.

Profimedia
Odštevanje dni do poroke Harryja in Meghan se je začelo v petek, ko je bilo do 19. maja še 100 dni

Uradno poziranje po ceremoniji je bilo, kot se za družinico spodobi – ženin Charles s sinovoma in nevesta Camilla s hčerko in sinom.

V izjavi za javnost so ob tej priložnosti povedali, da so šestčlanska družina, otroci pa kot pravi bratje in sestra.

POVEZANI

Že na poroki staršev je bilo torej videti, da se mladi med seboj dobro razumejo, saj so ves čas tičali skupaj in po smejanju sodeč veselo zbijali šale. Tudi pozneje so bile vezi med njimi močne, Laurina hči Eliza je bila na primer med deklicami, ki so Kate Middleton in princu Williamu na poroki trosile cvetlične lističe. A zdi se, kot da so stike po tem izgubili.

Vendar se polbratje in polsestra menda niso odtujili zaradi ohladitve odnosov, temveč zaradi vseh obveznosti, ki jih imajo. Princa sta zaposlena z dolžnostmi, ki jima pritičejo zaradi naslovov, na polno pa delata tudi Camillina otroka.

OBVEZNOSTI

Laura ima poleg desetletne Elize še devetletna dvojčka Louisa in Gusa, na moč je predana tudi svoji službi – umetnostna zgodovinarka in ekonomistka z diplomo z Oxforda je že več let direktorica londonske umetniške galerije Eleven. Sicer pa z možem Harryjem živi umirjeno življenje, daleč od oči javnosti.

Podobno umirjeno je z ženo Saro ter otrokoma Lolo (10) in Freddyjem (8) živel Tom Parker Bowles, a se je pred kratkim ločil. Njegovo delo je sicer že več let močno na očeh javnosti: je priznan kulinarični kritik, kot sodnik je sodeloval v britanskem Masterchefu, njegove kuharske knjige pa so prave uspešnice.

Ugibanj, ali se je Harry s poročnim vabilom spomnil nanju, je seveda veliko, a poznavalci razmer na dvoru so prepričani, da bi princa na svoja otroka opomnila mačeha Camilla.