Sveži "upokojenec"

Primož Brezec odigral zadnjo tekmo in pobegnil na Maldive

Andreja Comino / Novice Svet24
8. 2. 2018, 07.45
Deli članek:

Košarkarski as Primož Brezec je uspešno igral doma in po svetu, celo v prestižni ligi NBA, zadnjič pa je na koš metal v domači Sežani.

Mediaspeed
Primož Brezec priznava, da ne bi bil tako uspešen brez podpore svoje žene Nade.

Sveži upokojenec, če se tako lahko reče moškemu v najboljših in najbolj ustvarjalnih letih, Primož Brezec jih namreč šteje šele 38 let, seveda ne bo odslej sedel križem rok, čeprav si je v svoji bogati karieri prislužil zajetno premoženje.

Zaradi Primoževe kariere je družinsko življenje Brezčevih potekalo tudi na daljavo. Nazadnje je bil na Cipru, Nada pa s hčerkama v Ljubljani, kjer imajo luksuzno hišo z bazenom. Ločenost so nadomeščali na razkošnih počitnicah v Dubaju in na Floridi, zdaj na Maldivih.

Uspešen košarkar trenutno sodeluje z ameriškim podjetjem, prav tako se mu odpira kopica novih možnosti. Najprej pa se želi posvetiti svojim najbližjim, ki so zaradi njegove uspešne kariere morali pokazati največ razumevanja. Zato je ženi Nadi, ki ga podpira od začetka njegove uspešne športne kariere, privoščil nepozaben dopust, pri katerem ni varčeval. Odpeljal jo je na rajske Maldive, kjer uživata v prekrasnih peščenih plažah, prijetno toplem morju in osvežilnih koktajlih. Ob tej priložnosti sta se spomnila lanskih počitnic, ko sta se skupaj s hčerkama odpravila v Dubaj. Dekleta je nastanil v prestižnem in izredno dragem hotelu The Ritz-Carlton. Glede na to, da je v Dubaju veliko prestižnih nakupovalnih središč in znamenitosti, so imeli res nepozabne počitnice. Teh so že vajeni, saj imajo še iz časov, ko je Primož igral v NBA, stanovanje na Floridi, kamor se gredo pogret vsako leto sredi zime.

Mediaspeed
Košarkarskemu "upokojencu" se odpirajo nove poslovne priložnosti, saj je tudi uspešen podjetnik.