Jole

Na ženi je najprej opazil dolge noge

Teja Pelko/Novice Svet24
22. 1. 2018, 21.00
Deli članek:

Tudi pri nas izredno priljubljeni pevec se lahko poleg uspešne glasbene kariere pohvali tudi z bogatim družinskim življenjem.

osebni arhiv
Jole je svojo družino nedavno odpeljal na smučanje v Italijo.

Je namreč mož in očka trem deklicam, družino pa dopolnjujeta še dva psička.

Deset let mlajša Ana ga je na prvi pogled osvojila s svojimi dolgimi nogami, da jo je uspel nagovoriti, da gresta na pijačo, pa se je trudil kar nekaj časa. »Napačno sem si napisal njeno telefonsko številko. Nekajkrat sem klical nanjo, a je zvonilo v prazno. Potem sem govoril z nekim prijateljem in svetoval mi je, naj preverim, ali sem si številko res prav zapisal. Izkazalo se je, da sem zgrešil eno številko. Vmes je minilo štirinajst dni. Ko sem končno poklical na pravo številko, sem se Ani najprej opravičil in ji povedal, da sem jo klical že prej. Potem sva šla na eno pijačo, pa na drugo in tretjo, nato v kino ... tako, kot pač gredo te stvari,« nam je zaupal Jole. Da je ona tista oseba, s katero si želi preživeti svoje življenje, pa je spoznal, ko sta se pogovarjala o dobrodelnih dejavnostih, ki so Joletu zelo pomembne in s katerimi se ukvarja, kadar le ima čas, izkazalo pa se je, da je tako tudi pri Ani.

BLAŽEN MED ŽENAMI

Zdaj sta skupaj že 14 let. Poročila sta se leta 2006, v zakonu pa so se jima rodile tri hčerke: zdaj enajstletna Iva, devetletna Ema in petinpolletna Tia. Med samimi ženskami se počuti nadvse blaženega. »Res imam lepo življenje. Če bi se jutri znova rodil, bi si želel, da bi bilo vse enako,« pravi Jole, ki zelo rad razvaja svoje dame. To pa počne z malenkostmi. »Otroku lahko vsak dan kupiš kakšno igračo, a midva sva se odločila, da se bova osredotočila na malenkosti, ne na materializem. Hčerke so tudi sicer zelo skromne,« nam je razkril Jole. Z ženo pa si medsebojno naklonjenost zelo rada izkazujeta s presenečenji. On svojo drago najraje preseneti s kakšnim šopkom rož, večerjo ali z nenapovedano vrnitvijo ob domače ognjišče, ona pa njega z njemu ljubo jedjo, pijačo ali vstopnicami za koncert, film ali tekmo.

Denis Salihovič / Radio Aktual
Jole velja za največjega zabavljača med estradniki, letos pa namerava poslušalce osrečiti s tremi novimi pesmimi.