Jane Fonda

80-letne igralke ne ustavi niti rak

T.P.
20. 1. 2018, 20.00
Deli članek:

Legendarna ameriška zvezdnica je na televizijsko oddajo AOL Build prišla z obližem čez spodnjo ustnico.

Jane je v oddajo prišla z obližem čez spodnjo ustnico.

Še preden jo je novinar lahko vprašal, kaj si je naredila, ga je prehitela z razkritjem, da gre za posledico odstranitve rakave tvorbe.

»Želim pojasniti obliž. Ravno so mi iz ustnice izrezali rakavo tvorbo. Mislila sem, da se bo rana zacelila do intervjuja, a nič za to. Želela sem samo pojasniti. Običajno namreč naokrog ne hodim takšna,« je med gostovanjem v televizijski oddaji AOL Build, v kateri je promovirala zelo priljubljeno humoristično serijo Grace and Frankie, dejala Jane Fonda. 

»SVET RAZPADA ... KAJ JE ENA USTNICA?«

Ko je voditelj pripomnil, da se mu zdi zelo hvalevredno, da je prišla v takšnem stanju, saj se mnogi zvezdniki ne bi želeli pojaviti pred kamerami, vse dokler se jim ne bi rana povsem zacelila, pa je odvrnila: »Svet razpada. Kaj je ena ustnica?«

Poleg lepotnih operacij legendarna igralka mladostni videz pripisuje rednim posteljnim aktivnostim. Kontinuirano ljubljenje je namreč po njenem mnenju ključ do zdravja, lepote in mladosti. 

Pozneje je legendarna igralka na instagramu objavila posnetek s soigralko iz serije Grace and Frankie Lily Tomlin, na katerem si z roko zakriva ustnico, pod njim pa zapisala, da ji je uspelo odkriti pretkan način, kako zakriti obliž na ustnici.

RAK NA PRSIH

Za Jane sicer to ni bilo prvo »srečanje« s to okrutno boleznijo. Leta 2011 so ji iz prsi odstranili tumor. Na srečo so ga odkrili zelo zgodaj, zato je povsem okrevala. 

BREZ DLAKE NA JEZIKU

Legendarna igralka slovi po svoji neposrednosti, vedno pa je bila tudi zelo odkrita glede svoje zunanje podobe. Odkrito je priznala lepotne operacije, obenem pa je zelo ponosna na vse svoje gube. Novembra lani je tako zahtevala, da so v reviji Town and Country objavili njene neobdelane fotografije.