Je ponosni očka

Hčerkica Paris je mala balerina

A.C.
19. 1. 2018, 08.28
Deli članek:

Vile rojenice so bile zelo radodarne, ko so Damiana Roia zasule s talenti. Najbolj izrazit je glasbeni, ki ga razvija tudi onkraj slovenskih meja. Toda bolj kot svojih uspehov se Damiano veseli hčerkinih.

osebni arhiv
Damiano Roi in njegova Petra sta ponosna starša.

Priljubljenemu glasbeniku iz Izole gre enako dobro kot v karieri, saj si številni želijo slišati žametni glas Primorca, ki zadnja leta živi na Štajerskem, tudi zasebno. Že dolgo ga osrečuje postavna svetlolaska Petra, s katero imata ljubko hčerko, ki sta ji dala enako ime kot pokojni glasbeni kralj glasbe in plesa Michael Jackson svoji – Paris.

osebni arhiv
Mala Paris je uživala na svojem baletnem nastopu.

Medtem ko se Jacksonova trudi prebiti na modne brvi, z veseljem pa tudi snema in pozira za različne modne časopise, Damianovo edinko zanima ples. Skrbna mamica in očka ji z veseljem izpolnita želje in jo vozita na baletne ure, na katerih malčica neznansko uživa v ljubkem dresu in baletnem krilcu. Že zdaj ima ponosno držo prave balerine. Na nedavnem baletnem nastopu so se ponosnemu očku in mamici od ganjenosti malce orosile oči, plesne gibe svoje ljubke princeske sta spretno lovila s telefoni. »Komaj sem čakal, da jo vidim plesati,« je povedal Damiano in dodal, da se je Paris nastopa zelo veselila.