Varovanje

Craigov telesni stražar je rešil Monico Bellucci

U.K.
17. 1. 2018, 20.00
Posodobljeno: 17. 1. 2018, 21.10
Deli članek:

Mino Zangrando je rešil življenje slavni italijanski igralki, ko jo je obvaroval pred psihopatom z nožem.

Arhiv
Napadalec je želel Monici prebrati ljubezensko pismo.

Poleg samega Jamesa Bonda so med najbolj popularnimi tudi tako imenovana Bondova dekleta. Med njimi je tudi še zmeraj prelestna Monica Bellucci (53), ki je nastopila v filmu Spectre. In Monica je doživela precej neprijetno izkušnjo, ko jo je na snemanju napadel ponoreli zalezovalec.

Arhiv
Mino Zangrado je tudi osebni trener.

Napad

Incident se je zgodil v Benetkah; po pričevanju telesnega stražarja samega je do Monice prišel moški z nožem in pismom, ki ga je hotel prebrati lepi igralki. Mino Zangrando (49), ki je bil sicer telesni stražar Daniela Craiga, je takoj skočil na moškega, ga vrgel po tleh in razorožil. Ni znano, ali je moški dejansko hotel napasti igralko, a je Mino dejal, da niti slučajno ni mislil tvegati njenega življenja. »Odzvati sem se moral zelo hitro, saj je moški deloval zelo nepredvidljivo. V takšnih primerih nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo, in zato so takšne situacije izjemno nevarne,« je povedal.

Zaljubljen

Kot kaže, je napadalec zaljubljen v seksi Monico, ki kljub 53 letom še zmeraj meša glave moškim. Pismo, ki ga je napisal igralki, je bilo namreč ljubezenske narave, a bi bilo verjetno bolje, če bi njeno naklonjenost poskušal pridobiti z rožami, in ne z nožem. Ne nazadnje igralka trenutno ni poročena.

Arhiv
Mino je rešil tudi legendarnega Clinta Eastwooda.


Clint Eastwood

Zanimivo je, da se je vse skupaj zgodilo le teden po podobnem incidentu, ko je Mino rešil tudi slavnega igralca in režiserja Clinta Eastwooda. Tudi na Clinta se je spravil nori oboževalec in Mino je moral tudi tega onemogočiti. Na srečo Clintov zalezovalec ni imel orožja. Mino je sicer tudi osebni trener in je tudi na tem področju delal z Danielom Craigom. Prvič sta skupaj delala med snemanjem filma Casino Royale.