Nepozabno

FOTO: Disko vročica na sijoči gala večerji

N.S.
16. 1. 2018, 20.50
Deli članek:

Na tradicionalnem ponovoletnem srečanju treh slovenskih hotelov ni manjkalo znanih obrazov, ki se vsako leto znova veselijo januarske gala večerje.

Mare Vavpotič
Gostitelja večera Gregor Jamnik in Tine Brodnjak v družbi Hermine Kovačič in Nine Vipotnik

Znani obrazi iz sveta zabave, kulture, gospodarstva in politike se vsako leto znova veselijo gala večerje, ki vsako leto poteka pod drugo tematiko.

Ponovoletni sprejem hotelov Slon, Kompas in Lovec, ki že po tradiciji velja za najbolj zaželen in obiskan dogodek v januarju, je tudi letos privabil več kot 250 povabljenih gostov. Ti so tokrat zasijali pod sloganom »vročica petkove noči« in temu primeren je bil tudi »dress code«, ki je narekoval bleščičasto opravo. Glede na videno so se številni zares potrudili in se odeli v bleščice, piko na i pa so dogodku dodali plesalci in plesalke Plesne šole Mojce Horvat in glasbena gostja večera, izvrstna pevka Nuša Derenda, ki je zapela svoje številne uspešnice.

Mare Vavpotič
Uživali so, kot že dolgo ne – Nuša Derenda, Demeter Bitenc in Zdenka Kahne.

Preverjen recept za zabavo

Gala večerja je prav zaradi sproščene atmosfere, odlične kulinarike in povabljenih gostov vsako leto zelo zaželen dogodek, kjer se pleše pozno v noč. »Super je, ker se lahko za nekaj ur prepustiš kulinaričnim užitkom, poklepetaš s tistimi, ki jih nisi že dolgo videl, pa tudi spoznaš nove ljudi. Vse to v prijetni atmosferi, kjer je poskrbljeno za vsako podrobnost. Moram pa pohvaliti tudi povabljene goste, saj se je večina res potrudila in nase dala svetleče obleke ali dodatke, s čimer so upoštevali 'dress code' večera. Prav zato je zabava toliko bolj prijetna, ko vidiš, da se vsi sproščeno zabavajo,« je priznala navdušena oblikovalka Nina Šušnjara, ki se je tudi sama za ta večer odela v bleščečo opravo.

Mare Vavpotič
Modna oblikovalka Nina Šušnjara

Mare Vavpotič
Zakonca Darja Kuhar Kotnik in Rajko Kotnik, državni pravobranilec, sta uživala tako v hrani in kot v glasbenih točkah.

Mediaspeed
Koreografinja Mojca Horvat je skrbela za plesni program.