UGANKA

Kam se je umaknila seksi vremenarka?

R.E.
15. 1. 2018, 20.30
Deli članek:

Ko je seksi Pia Škofic, ki je tri leta vodila vremensko napoved na Planet TV, letos poleti dala odpoved na televiziji, je odšla novim izzivom naproti.

Mare Vavpotič in Vito Tofaj / M24.si
Izgubljena vremenarka Pia Škofic

Zapeljiva Gorenjka Pia Škofic, ki je navduševala gledalce z vodenjem vremenske napovedi, se je poleti preselila v Dalmacijo. Celo poletje je namreč delala kot vodja lokala na dalmatinskem otoku Tijat, a ta se je pred mrzlo zimo zaprl. Mnogi njeni prijatelji se zdaj sprašujejo, kam je izginila diplomirana psihologinja, ki se je nazadnje javno sprehodila po rdeči preprogi kot kandidatka na izboru Femme Fatale 2017. Od takrat je nihče ni več videl, lepotička pa je tudi izbrisala profile na vseh družbenih omrežjih in celo ukinila svojo telefonsko številko; po novem ta ne obstaja več.

Instagram
Pia je izklopila svojo telefonsko številko in se umaknila v samoto. Menda se javi le redkim, pa še to le družinskim članom.

26 let ima in že je imela vsega dovolj ter se umaknila s scene: Pia je vedno veljala za nasmejano, komunikativno in družabno lepotičko, zdaj pa je svojo osebnost zamenjala za mirno in tiho damo, ki se raje kot z ljudmi ukvarja s seboj.

Le kaj se je zgodilo seksi vremenarki, da se je popolnoma umaknila iz javnega življenja in skrila pred vsemi? To je vprašanje, ki si ga na družabnih dogodkih postavljajo številni njeni medijski prijatelji; dobili so namreč le informacijo, da je Pia živa in zdrava, več pa upajo, da bodo izvedeli v kratkem, saj jih skrbi za sicer vedno nasmejano Pio. Po naših informacijah še vedno živi na obrobju Ljubljane, kjer uživa, predvidevamo, v brezdelju in miru.