PONOS

Doletela jo je velika čast, o kateri je sanjala

N.S.
14. 1. 2018, 21.07
Deli članek:

Na največjem ameriškem športnem dogodku vsako leto eno zvezdo iz glasbenega sveta doleti čast, da zapoje ameriško himno.

Reuters
Pink se nastopa na Super Bowlu že zelo veseli.

Odpeti ameriško himno pred začetkom priljubljenega finala lige ameriškega nogometa in enega najbolj gledanih dogodkov v ZDA, na Superbowlu, je ena večjih časti, ki lahko doleti glasbenika. Med nastopajočimi so bili že glasbeniki, kot so Whitney Houston, Diana Ross, Neil Diamond, Cher, Billy Joel, Beyonce, Kelly Clarkson in Christina Aguilera, po lanskem megaspektaklu Lady Gaga pa je letos ta čast doletela priljubljeno pevko Pink. »Zelo sem počaščena, da bom lahko zapela himno. Vse bom dala od sebe in predvsem ponosno zapela svojemu ljudstvu,« je povedala Pink, ki že komaj čaka nastop.

JUSTIN SE VRAČA

Poleg Pink bo letos na znamenitem finalu ameriškega nogometa nastopil tudi pevec Justin Timberlake, ki bo že drugič nastopil med polčasom. Glasbenik se bo vrnil na oder po letu 2004, ko sta nastopila skupaj z Janet Jackson in uprizorila znameniti nastop, ki so ga Američani hudomušno poimenovali afera Nipplegate. Jenet je bila namreč oblečena v tesno usnjeno obleko, Justin pa jo je zgrabil in odtrgal del obleke, ki je prekrival njene prsi …