Paris Hilton

Tako vroča, da ji varnostniki sledijo na vsakem koraku

T.P.
10. 1. 2018, 07.15
Deli članek:

Edina slaba stvar pri tem, da dobiš zaročni prstan v vrednosti dveh milijonov dolarjev, je njegovo varovanje.

Instagram
Chris je Paris zasnubil z zaročnim prstanom, ki ga krasi ogromen 22-karatni diamant v obliki hruške v vrednosti skoraj dveh milijonov dolarjev.

A Paris Hilton je poskrbela tudi za to. In to z varnostniki, ki ji sledijo na vsakem koraku. Ti so sicer v »civilnih« oblačilih, zato da ne izstopajo.

Po poročanju portala TMZ se je hotelska dedinja za to odločila iz strahu za lastno varnost. Lani so namreč oropali oziroma okradli kar nekaj znanih oseb. Med drugim tudi njeno teto Kyle Richards in njeno nekdanjo najboljšo prijateljico Kim Kardashian. Viri blizu Paris so razkrili, da je poskrbela tudi za varovanje doma.

OD KOD ZAROČENCU DENAR ZA PRSTAN?

Ob tem se je pojavilo tudi vprašanje, od kod njenemu zaročencu, igralcu, ki igra v seriji The Leftovers, in nadobudnemu slikarju, Chrisu Zylki, sploh toliko denarja za prstan oziroma ali sta se dogovorila za popust glede na publiciteto, ki sta ga z objavo priskrbela draguljarju. Chrisovo premoženje je namreč ocenjeno na »zgolj« štiri milijone dolarjev, medtem ko je Parisino na 300 milijonov dolarjev.

Draguljar Michael Greene tega, kako in koliko sta plačala za prstan, ni želel razkriti. Znano pa je, da je Chrisa k njemu napotila Paris, saj je Green družinski prijatelj, ki je nekoč lovil race z njenim dedkom Barronom Hiltonom.

Zvezdničin predstavnik za stike z javnostmi je sicer zanikal, da bi Paris ubrala isto pot kot Donald Trump, ki je pri draguljarski hiši Graff izpogajal popust za zaročni in poročni prstan za Melanio ali njegov sin Donald Trump ml., ki se je, da bi plačal nižjo ceno zaročnega prstana, ki ga je nadel zdajšnji ženi Vanessi, odločil za osebni obisk draguljarne. A eden izmed virov je dejal, da Paris zelo dobro pozna draguljarski posel in promocijo ter da je zagotovo dobila zelo ugodno ceno.