Nov izziv

Ana bo ustvarjala lepša in boljša življenja

A.C.
16. 12. 2017, 18.36
Deli članek:

Ano poznamo predvsem kot pevko nekdanje skupine Bepop, zdaj pa bo kukala v domove ljudi in jim s svojo ekipo profesionalcev in mojstrov pripeljala novo upanje.

Pop TV
Ana Praznik je v življenju počela že marsikaj, zdaj bo po novem tudi televizijska voditeljica.

Ana Praznik je postala voditeljica oddaje o urejanju stanovanj. »Z metuljčki v trebuhu se podajam v televizijski svet. Tako je, kot da bi bila znova zaljubljena. Res. Veselim se dneva, ko bomo začeli snemanja na terenu, ker bomo dejansko opravljali dobra dela. Lepe, pozitivne novice mi napolnijo srce, in če se le da, pomagam tudi sama. Zato sem še toliko bolj navdušena, da bomo z Delovno akcijo pomagali ljudem in tragične ali nesrečne zgodbe spremenili v vesele, pozitivne,« pravi Ana in dodaja, da je vesela, da so se ljudje opogumili in jim zaupali svoje stanovanjske težave.

Pop TV
Nasmejana Mariborčanka rada poprime za delo

Za Ano navijajo tudi člani nekdanje zasedbe Bepop. Tudi po razpadu skupine so ostali prijatelji. »S Tinkaro in Alenko se pogosto slišimo, klepetamo po telefonu, kadar pa le utegnemo, se dobimo na piknikih.«

»Vem, da je težko narediti prvi korak, saj smo po naravi takšni, da ne želimo izpostavljati situacij, v katerih živimo. Sploh če te niso takšne, o katerih smo sanjali kot otroci. In sem zelo ponosna na tiste, ki so se prijavili. Hkrati pa sem vesela, ker to ne bo več njihov problem, saj jim ga bomo rešili mi. In s tem ponudili novo, lepše, boljše življenje,« prizna Ana, ki dodaja še, da ji ne bo težko krmiliti med novo oddajo in materinstvom. Njena hči Otja, ki jo ima z dolgoletnim partnerjem Petrom Auguštinerjem, je stara leto in pol in je prava mala navihanka.