Dee jay time

FOTO: Doktor in Dean pod belo omelo

N.S.
13. 12. 2017, 21.30
Deli članek:

Potem ko sta ikoni glasbene in radijske scene po desetletni pavzi skupaj nastopila za noč čarovnic, bosta s klasikami podložila še božič. Dr. Silvano se vrača tudi na Radio Salomon.

DJT
DJ Novus, pevka Mel in ekipa so te dni na azijski turneji, kjer promovirajo tudi novi hit Wake Up.

Dr. Silvano se bo Deanu prvič pridružil ta četrtek, pa naslednji četrtek, za božič pa boste lahko prisluhnili megamiksu največjih hitov s Power Mixov in Belih albumov. 

Odlična novica za vse, ki ste se bali, da bo na žur s kraljema slovenske dance scene spet treba čakat deset let. Polno plesišče in odlična energija na največjem čarovniškem žuru v Ljubljani sta bila dovolj dobra motivacija, da bosta Dean on the Mike in Dr. Silvano DJ pod taktirko agencije Collegium Mondial Travel združila moči še za tradicionalni Božični Dee Jay Time. Tega bo ob največjih plesnih hitih zadnjega četrt stoletja zabelil še nastop skupine Groove Coverage, ki je v začetku tisočletja pustošila po svetovnih plesiščih s hiti, kot so Moonlight Shadow, Poison, God is a Girl, 7 Years and 50 Days ...

Rene Knapič
Na čarovniškem žuru sta se kraljema slovenskih diskotek pridružila Sasha Lopez in zapeljivka Alle Blake.

PRIPRAVE NA JUBILEJ

Ekipa Dee Jay Time pa počasi že pogleduje tudi proti letu 2018, ki prinaša 25-letnico Radia Salomon in programa, ki je močno zaznamoval domačo diskotečno in radijsko sceno ter močno pripomogel k vzponu slovenske glasbe v 90. letih. Podrobnosti vpleteni še nočejo razkriti, obljubljajo pa, da bodo žlahtni jubilej proslavili z več kot enim nepozabnim žurom. Nekaj brezplačnih vstopnic za božično zabavo v Cvetki lahko do 25. decembra ujamete ob spremljanju facebook strani Radia Salomon in poslušanju radijskega programa – kjerkoli v živo tudi prek www.radiosalomon.si.

DJT
Odlično vzdušje je Deana in Silvana prepričalo, da skupaj preživita tudi božič.

DJT
Kadar se imajo punce fajn, se imajo fajn vsi. In punce že od nekdaj obožujejo DJT-žure!