Zvezdana Mlakar

Voditeljico razjezila gonja proti Tanji Gobec

S. J. / Zvezde
7. 12. 2017, 12.01
Deli članek:

"Preprosto nimam niti časa, niti volje, niti nisem pravi naslov za ljudi, ki so jezni, nesramni, ponižujoči, izključujoči," pravi Zvezdana Mlakar.

Bobo
Tanja Gobec se po "neposrečenem" vodenju še ni vrnila pred televizijske kamere.

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar se je v življenju naučila, da stvari niso črno-bele, da ima vsak pravico do svojega pogleda na svet, ampak to ne pomeni, da bo dovolila, da ji bo vsak pisal, kar koli bo želel. Odločila se je namreč, da bo na svojem profilu na Facebooku brisala pretirano negativne komentarje.

»Preprosto nimam niti časa, niti volje, niti nisem pravi naslov za ljudi, ki so jezni, nesramni, ponižujoči, izključujoči. To ni moja filozofija. Oni imajo svoj prav. Ampak mene to ne zanima. Lahko se pogovarjamo o pritlehnosti, poniževanju, vendar mora biti to spoštljivo, brez predsodkov. Ko vidim nekoga, ki se razpištoli in pljuva, vidim njega, njegovo bolečino. Nisem in nočem biti del tega. Pika na i je bila gonja proti Tanji Gobec. Ko sem bila še na Akademiji, sem gledala predstavo Duše Počkaj, ki se je na odru opotekala. Dvorana se je režala, jaz pa sem mislila, da je bila pijana. Ampak v resnici je nastopila po kapi, odziv gledalcev pa jo je tako prizadel, da po tem ni šla več na oder. Zato mislim, da je treba biti zelo previden, preden nekoga obsodimo, saj nikoli ne vemo, kaj je v resnici v ozadju.«