Samotar

Končno razkrit tudi oče Meghan Markle

Sonči Nered-Čebešek
6. 12. 2017, 21.30
Posodobljeno: 6. 12. 2017, 21.48
Deli članek:

Ko se je Thomas Markle pred šestimi leti upokojil, se je celo odselil iz Amerike – v hiško ob mehiški obali.

Arhiv svet 24
Oče bodoče prinčeve žene na lastno željo živi zelo skromno, čeprav bi si lahko privoščil več razkošja.

Možakar v svoji mali hiški nad obmorskim klifom živi sam – nima niti partnerice niti prijateljev, ki bi ga obiskovali … a nikakor ne velja za čudaka.

Profimedia
Meghan se z očetom od nekdaj lepo razume in verjetno jo bo pred oltar res popeljal on.

Njegovi sosedje ga spoštujejo, dobre odnose ima tudi z bivšo ženo – mamo Meghan Markle Dorio Ragland, s hčerko se pogosto sliši in tudi z njenim zaročencem princem Harryjem je menda že nekajkrat govoril po telefonu.

Njegova razlaga odločitve za samotarski stil življenja je tudi precej logična. »V snemalnih studiih v Los Angelesu sem bil obkrožen z množicami ljudmi in ves čas v vrvežu, zdaj pa se mi prileže mir,« pravi. 

LJUBI DRUŽINO

Na svojo hčer je Thomas izjemno ponosen. Že ko je postala prepoznavna v televizijski seriji Suits (Nepremagljivi dvojec), je v lokalni trgovini povprašal znance, ali poznajo Meghan Markle, in ko so odgovorili pritrdilno, je ponosno povedal, da je njen oče. Odkar je prinčeva zaročenka, to menda počne še pogosteje.

Kot snemalec in osvetljevalec je bil Thomas zelo uspešen in tudi večkrat nagrajen, celo z nagrado emmy.

O priljubljenem gospodu se je za britanske medije razgovoril njegov najemodajalec, 61-desetletni Ramon Moreno, in poudaril, da je Thomas v vseh letih, odkar se poznata, o vsej svoji družini govoril izjemno ljubeče, še posebej o Meghan.

»Tudi če bi bila Meghan navadna prodajalka, ne pa igralka in prinčeva zaročenka, je njen oče ne bi ljubil prav nič manj,« je prepričan Ramon.

PREPROSTE NAVADE

Ramon je o svojem najemniku in prijatelju še povedal, da je povsem preprost možakar, v povsem navadnih oblačilih, ki tudi vozi povsem običajen avto. Ker se večinoma zadržuje doma in se do nekaj deset metrov oddaljene obale odpravi kar po stopnicah, ki vodijo s klifa, vozilo skorajda ves čas stoji pred hišo. Uporabi ga le, ko se enkrat ali dvakrat na mesec odpelje v najbližjo trgovino, več kilometrov oddaljeno blagovnico Walmart.

Ramon je tudi povedal, zakaj se je odločil spregovoriti o Thomasu: »Če bi ga imeli za čudaka, bi imel manj možnosti, da ga povabijo na hčerkino poroko. Pa ni čudak, in če bo Meghan popeljal pred oltar, bo to njegov najbolj srečen trenutek v življenju.«