Odštevamo do koncerta

Razkrivamo: pred Gipsy Kings vas bo ogreval ...

P.R.
20. 11. 2017, 13.03
Posodobljeno: 20. 11. 2017, 13.21
Deli članek:

Bliža se 2. december, ko bo v dvorani Stožice nastopila skupina Gipsy Kings. Vstopnice po najnižji ceni so na voljo le še danes. Pohitite.

Arhiv
Legendarni Gipsy Kings

Vse bližje je dan, ko bo prava zabava prevzela dvorano v ljubljanskih Stožicah: 2. decembra bo v veliki dvorani Stožice nastopila skupina Gipsy Kings. Po dolgih letih turnej ter osvajanj zlatih in platinastih nagrad se po desetih letih glasbene legende vračajo tudi na slovenski oder.

Koncert se bo začel ob 20. uri, danes pa obiskovalcem razkrivamo tudi uradno predskupino, ki bo odprla dogodek – to bo Davor Radolfi in Ritmo Loco.

Najcenejše vstopnice za glasbeni spektakel so na voljo že od 29 evrov naprej. Pohitite, saj prodaja najcenejših vstopnic poteka le še danes. Vstopnice za koncert so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Pošta Slovenije, Petrol, Eventim.si,..). 

Gipsy Kings nas bodo navdušili s svojimi svetovnimi uspešnicami kot so Volare, Bamboleo, Baila me, Djobi Djoba ter mnogimi drugimi latino ritmi, ki jih bodo zaigrali na svoje kitare. Njihova glasba, ki je postala svetovni fenomen, ponuja poslušalcem edinstveno, nepremagljivo mešanico tradicionalnih flamenko stilov z zahodnih pop in latinskih ritmov.  Legendarna latino skupina že 28 let nastopa na največjih svetovnih odrih, skupaj pa so prodali že skoraj 20 miljonov albumov. 

2. decembra se jim pod odrom pridružite tudi vi.