Kraljica preoblek

Salome bo postala sodnica!

N.S.
17. 11. 2017, 20.15
Deli članek:

Dolgo časa je bila Salome tista, ki so jo ocenjevali in ji gledali pod prste, zdaj pa je dočakala veliko priložnost in bo tudi sama sedla na sodniški stolček. Stroga sodnica bo, a tudi poštena.

Mare Vavpotič/M24.si
Sama velja za kraljico preoblek.

Salome je končno dočakala dan, ko se ji ne bo treba več dokazovati, ampak bo lahko sedela na nasprotni strani, za sodniško mizo. To nedeljo zvečer bo namreč četrta žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, česar se res neizmerno veseli.

Ker sem znana kot kraljica preoblek, bom še posebno gledala na njihov videz!

»Komaj čakam, da se pridružim žirantski 'mafiji' Tanji, Ireni in Gojcu. Sama bom stroga, ker mislim, da morajo biti sodniki strogi, a tudi poštena,« je povedala Salome, ki velja za slovensko kraljico preoblek, zato bo v nedeljo še toliko bolj uživala. 

M24
Žirantski »mafiji« se bo v nedeljo pridružila še Salome.

»Gledala bom predvsem na to, kako so tekmovalci oblečeni. Ker sem znana kot kraljica preoblek, bom še posebno gledala na njihov videz – koliko se bodo originalu približali vizualno ter seveda koliko se mu bodo približali v barvi glasu. Seveda bom ocenjevala tudi, kako se bodo vživeli v vlogo osebe, ki jo bodo oponašali,« je razkrila in dodala: »Za mano je veliko nastopov, v katerih sem se spremenila predvsem vizualno in z mimiko. Moj nasvet tekmovalcem bi bil, da je treba pred nastopom zapreti oči in si predstavljati osebo, ki jo bomo oponašali – oseba nam mora žareti tudi skozi oči.« Salome sicer menda za nedeljsko oddajo pripravlja posebno presenečenje.