Zmota pa takšna

Tanja Ribič je mislila, da je Đuro begunec

V. M.
15. 11. 2017, 19.15
Posodobljeno: 15. 11. 2017, 19.35
Deli članek:

Igralka Tanja Ribič je v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas tudi tokrat pritegnila pozornost.

Marko Vavpotič
Zvezdniška družina - Tanja Ribič, Branko Đurić - Đuro in Zala Đurić Ribič.

Medtem ko je Tanja Ribič v predzadnji oddaji očarala z svetlikajočo se zlato obleko, ki jo je spomnila na modni utrinek iz 60 let, pa je sinoči mnoge gledalce raznežila ljubeča vez, ki sta jo v mnogih letih spletla zakonca Đurić-Ribič. Še preden je Đuro sedel na četrti žirantski stolček, je stopil k svoji soprogi in mafijski princesi na ustnice pritisnil ljubeč poljub. Ob tem so ju oboževalci na družbenih omrežjih označili kot prečudovit par, ki odseva ljubezen in spoštovanje.

Režiser in igralec Branko Đurić – Đuro pa ni novinec v žirantskih vrstah priljubljenega šova. Tanjin mož je namreč član žirije v srbski različici šova Tvoje lice zvuči poznato, pred tem pa se je kot gostujoči žirant preizkusil tudi v izzivu v hrvaškem formatu oddaje. Tokrat je slavni parček prvič skupaj nastopil v vlogi žirije, ob čemer sta se prav fino zabavala.

Damjan Žibert
Prisrčen poljub med zakoncema ...

Je pa Tanja voditelju Denisu Avdiću zaupala, kako sta se z Đurom sploh spoznala. Ob tem je parček požel veliko smeha, saj je svetlolaska razkrila, da ga je zamenjala za begunca. Đuro je namreč prišel gostovati v Mestno gledališče ljubljansko kot veliki zvezdnik, a ker ga ona ni poznala, je na podlagi prvih vtisov sklepala, da gre za begunca, zato mu je kupila sendvič. Kasneje sta se zaljubila, pripetija s sendvičem pa je postala zabavna štorija iz katere se je razvila njuna dolgoletna ljubezenska zgodba.