Dvojčici

Tjaša Kokalj potrdila: Imam dve deklici, dve borki

K.M.
14. 11. 2017, 11.01
Posodobljeno: 14. 11. 2017, 11.02
Deli članek:

Dobra dva meseca po novici o rojstvu deklic se je zdaj prvič oglasila tudi slovenska manekenka in voditeljica.

Mare Vavpotič/M24
Tjaša Kokalj

Na začetku septembra je v javnost prišla informacija, da je po skrivni nosečnosti mnogo prezgodaj, v šestem mesecu, slovenska manekenka in voditeljica Tjaša Kokalj prvič postala mamica. Le-ta je ves čas molčala in se umaknila tako iz medijskega sveta kot iz sveta družbenih omrežij. Zdaj pa je novico tudi sama potrdila z objavo na instagramu.

"Zdaj imam dve deklici, dve mali borki, ki vrtita moj svet. Želela sem se samo zahvaliti vsakemu izmed vas za vsa lepa sporočila, misli in besede upanja. Po desetih tednih smo končno doma. Moja nosečnost ni bila skrivnost, gre zgolj za zelo privatno stvar. Zato tudi ne boste videli, da bi kaj kmalu objavljala fotografije mojih dvojčic. Upam, da razumete moja prepričanja. Objemi in poljubi za vse," je Tjaša zapisala na svojem instagram profilu.

Tjaša na veliki medijski zvon ni obešala že svoje poroke, javno pa ni izpostavljala niti svoje nosečnosti, saj rada ločuje zasebnost od svojega profesionalnega življenja. Sicer pa je Tjaša ena izmed najuspešnejših slovenskih manekenk, saj je na mednarodnem izboru za miss Universe kot edina Slovenka dosegla 11. mesto.

Novopečenima staršema še enkrat čestita tudi naše uredništvo.