Zabava

Severina z luksuzom razburila oboževalce

vm
23. 10. 2017, 20.05
Deli članek:

Splitska pevka Severina se rada razvaja tudi z razkošjem, ki si ga navadni smrtniki ne morejo privoščiti. Ko je svojo novo pridobitev pokazala na družbenem omrežju, je v hipu završalo.

Promocijski material
Pevka je znana po tem, da ima rada pregrešno drage kose oblačil in dodatkov.

Priljubljena hrvaška pevka Severina je znova poskrbela za govorice. Skrbno urejena od glave do pet je namreč na letališču v Düsseldorfu pozirala pred fotografskim objektivom. Glamurozna dama, ki se je v Nemčiji mudila poslovno, je bila na fotografijah videti kot prava manekenka, zato je slovo od mesta, kjer je imela nastop, izkoristila še za posnetke, s katerimi je želela razveselili oboževalce. To pa ji ni uspelo tako, kot si je priljubljena pevka zamislila.

Ponesrečena hvala

Sicer pa je priljubljena pevka Severina zdaj veliko časa na evropski turneji, kjer nastopa za diasporo po večjih mestih Evrope, in kot kaže, so njeni koncerti napolnjeni do zadnjega kotička, kar je le potrditev, da ji uspeva na polno. 

Severina je namreč v rokah držala črno torbo pregrešno drage znamke Hermes, kar so takoj opazili njeni sledilci. Medtem ko so jo nekateri pohvalili, da je videti čudovito, pa so se mnogi obregnili ob slavno Hermesovo birkinko, katere cena se giblje od 6000 evrov dalje. Koliko je Severina odštela za slavno torbo, sicer ni znano, je pa dejstvo, da je pevka lastnica luksuzne birkinke, očitno močno vznejevoljilo nekatere sledilce. Ti so ji namreč očitali, da se hvali s takšnim razkošjem, saj ob tako vrtoglavi ceni navadnega človeka boli glava. Pevka, ki je znana po tem, da je lastnica kar nekaj pregrešno dragih kosov največjih modnih znamk, se na očitke svojih oboževalcev še ni odzvala, a poznavalci pravijo, da bo tudi tokrat počakala, da se prah poleže.