ŠOK ZA ŠOK

Murko težko verjame, da je to mogoče

A.S.
20. 10. 2017, 20.30
Deli članek:

Štajerski slavček Damjan Murko je na družbenem omrežju delil skrb vzbujajočo novico – tožijo ga! Menda zato, ker se je nekdo prepoznal v njegovem zadnjem komadu Šok.

Mediaspeed
Damjan Murko je šokiran nad izjavo za zdaj še neznanega Denisa.

Pevec in nesojeni predsedniški kandidat ter samopromotor Damjan Murko je svojim oboževalcem sporočil: »Na poti k odvetniku ... Saj ni res, pa je. Včeraj je nekdo poklical in mi sporočil, da me bo tožil, ker se je prepoznal v mojem hitu Šok, da je gotovo on tisti Denis in njegov penis, ki ga opevam v pesmi. Svašta ... Se še kdo najde v besedilu? Potem naj zdaj pove, ali za zmeraj molči!?!«

Razlog

Njegov hit ima na youtubu že več kot 600 tisoč ogledov, Damjan meni, da zato ni nič čudnega, da prihaja do takšnih in podobnih neumnosti.

Ker nas je bolj podrobno zanimalo, kaj se dogaja, smo Murka poklicali in ta nam je prijazno razložil: »Zazvoni telefon mojega tajništva, moški na drugi strani najprej zahteva mene, vendar pravila velevajo, da če ne navedejo razloga, zakaj bi govorili z mano, to povedo nekomu iz moje ekipe.« Murko je razložil, da se je moški predstavil z imenom Denis in dejal, da ga bo tožil, ker se je prepoznal v zadnjem Murkovem hitu, pesmi Šok. »Seveda so mi iz tajništva novico posredovali, zdi se mi dokaj bizarna, a vseeno sem se posvetoval s svojim odvetnikom,« je dodal Murko, ki zdaj čaka na svojega odvetnika, kakšen bo njegov naslednji korak.