Vzornica

Dobila je novo ime: metuljčica z dvora

S.N.Č.
21. 10. 2017, 19.01
Posodobljeno: 21. 10. 2017, 21.23
Deli članek:

Težki časi, ki sicer niso tako nedavni, ko je bila soproga britanskega prestolonaslednika princa Charlesa najbolj osovražen človek v Veliki Britaniji, so očitno za vedno pokopani.

Reuters
Če bi Camilla svoje stiliste poslušala že prej, bi bila njena množica oboževalk, ki jih je iz dneva v dan več, še številčnejša.

Vojvodinja Cornwalska, Camilla Parker Bowles, se po lestvici priljubljenosti ne le vzpenja, ampak je med Britankami, starejšimi od 50 let, celo najbolj oboževana članica kraljeve družine.

Profimedia
Četudi v živih barvah, so strogi kostimi Camillo postarali.

Ženske v Camilli vidijo svoj vzor in upanje, saj je sedemdesetletnica v zadnjih mesecih bolj sijoča, kot je kdajkoli bila.

DOBER SERVIS

V nasprotju z mnogimi premožnimi damami pa Camilla ne podlega plastičnim operacijam, ki bi jo pomlajevale, prepustila se je le stilistom, da ji izbirajo garderobo po njihovem okusu. Doslej je Camilla namreč od svojih asistentov zahtevala, da so njena oblačila elegantna, zadržana in umirjena. Potem pa so ji nekajkrat pripravili bolj žive barve – in že so se usule pohvale modnih strokovnjakov. Pozneje so se začeli še lahkotni kroji in živahni modni dodatki – modne kritike in družabne medije so navdušili. Vir z dvora pa je potrdil, da Camilli pohvale tako laskajo, da je dala stilistom proste roke in da brez pripomb vedno obleče, kar ji pripravijo.

Tako je storila tudi v torek in na podelitev literarnih nagrad man booker prifrfotala v rjavo zlati kreaciji. Zmaga je bila popolna, mediji so jo še isti večer proglasili za »metuljčico z dvora«.