Kate Middleton

Nosečniški hormoni so zahtevali davek

S.N.Č.
18. 10. 2017, 20.15
Deli članek:

Zadnje fotografije Kate Middleton, preden je oznanila, da je noseča, so bile posnete konec avgusta v vrtovih Kensingtonske palače, kjer je s soprogom in svakom počastila spomin na pokojno taščo Diano.

Profimedia
Poudarek Na dobrodelnem dogodku na postaji Paddington v Londonu je Kate zablestela in celo zaplesala.

Komentarji so bili jasni: obleka modne hiše Prada je izjemna, vojvodinja pa je videti utrujena. In ko je iz Buckinghamske palače prišlo obvestilo, da je Kate v drugem mesecu nosečnost, je bil njen izžeti videz pojasnjen.

Spremembe

Hormoni ženskam na začetku nosečnosti pač delajo težave. Kate niso povzročili le hude oblike slabosti in posledične izčrpanosti, temveč tudi izsušitev kože in predvsem las, ki so se Kate v naslednjem mesecu tudi lomili, konice pa so se cepile.

Ravno pričesko precej pustih las je postavila na ogled tudi, ko je bila v začetku meseca gostiteljica članov združenja za duševno zdravje v Buckinghamski palači. Njeni frizerji so nato končno ukrepali, ji lase pristrigli ter pričeski z lakom dodali volumen, z olji pa sijaj.

Menda pa je bila zgodba ob prejšnjih dveh nosečnostih pri Kate enaka: najprej izsušitev, po tretjem mesecu, ko so minile slabosti, pa običajna zgodba nosečnic – zaradi večje prekrvavljenosti lasje postanejo debelejši in bleščeči, pogosto tudi težko ukrotljivi. Pospešeno rast las pa seveda spremlja tudi bujna rast dlak, nosečnicam se pojavljajo na obrazu, trebuhu in nad ustnicami. Pestro bo!