Zaljubljenca

Končna odločitev: Meghan pride za božič

S.N.Č.
18. 10. 2017, 07.30
Deli članek:

Ugibanja o prihodnosti britanskega princa Harryja in njegove srčne izbranke igralke Meghan Markle so se končala z uradno informacijo iz kanadske televizijske hiše.

Profimedia
Zaljubljenca bosta očitno še letos zaživela skupaj.

Vodstvo televizijske hiše, pri kateri Meghan snema serijo Suits, je sporočilo, da se z zaključkom sedme sezone 23. decembra Megan poslavlja od vloge seksi odvetnice Rachel Zane.

Pred skupno vselitvijo bo kraljica vsekakor zahtevala tudi javno razglasitev zaroke.

Dokončno odločitev so sicer prestavljali že nekaj mesecev, saj je producentom serije jasno, kako je slavna igralka za dvig priljubljenosti serije pomembna, in so se poskušali z njo pogoditi.

Pogajanja

Da bi še naprej igrala v tej seriji, so ji ponudili ne le mastne denarce, temveč tudi njenemu zasebnemu urniku prilagojen program snemanja. Kljub nekajtedenskemu kolebanju je Meghan navsezadnje le rekla ne. Sebe v prihodnosti pač vidi kot prinčevo soprogo.

Kot so prepričane Meghanine prijateljice, nikakor ni ravnala iz preračunljivosti, temveč pusti, da jo vodi srce. »Zaključek igralske kariere Meghan ne predstavlja žrtve, saj ji zasebna sreča pomeni več kot poklicni uspeh,« je povedala ena izmed njenih bližnjih zaupnic.

Profimedia
Meghan se je na prvi pogled zaljubila v idilično gričevnato pokrajino Costwolds.

Dve želji

Razvedelo se je tudi, da Harry in Meghan iščeta hišo, v kateri bosta skupaj živela. Kensingtonska palača, kjer ima princ razkošno stanovanje, se jima zdi prevelika in brezosebna.

Par se sicer navdušuje nad palačo Clarence House, v kateri bivata princ Charles in Camilla. Ko naj bi Charles zasedel prestol, bi se moral po pravilih preseliti v Kensingtonsko palačo, a je pred nekaj tedni za medije povedal, da bo, tudi če postane kralj, raje živel v svojem dozdajšnjem domu, češ da je prijetnejši. Kraljica je bila nad to izjavo ogorčena, a mlada dva sta se kljub temu odločila, da ne bosta čakala, da se palača izprazni, temveč sta že vpregla nepremičninske agente, ki so dobili dve zadolžitvi: iščejo naj mestno rezidenco v bližini Clarence Housea, zaželene pa so tudi ponudbe vil Costwolds, v katere se je Meghan menda zaljubila.