Zapeljive bradice

V lepotni tekmi je zmagal princ Harry

snč
14. 10. 2017, 21.21
Deli članek:

Resda je princ Harry zaljubljen v svoje dekle Meghan Markle, s katero očitno tudi namerava stopiti pred oltar, a to ni ovira, da ga britanske ženske vseh generacij ne bi oboževale.

Profimedia
Ženske so svojo izbiro najbolj zapeljivih bradic tudi utemeljile.

Tako kot se moški pogovarjajo o ženskih laseh in tem, kakšni jim najbolj pristajajo, tako imajo ženske svoje mnenje o tem, kakšna naj bo moška brada, če želi biti moški privlačnejši.

Na Otoku pa so šli še korak dlje in naredili anketo, v kateri so več deset tisoč žensk povprašali o moškem, ki ima po njihovem mnenju najlepšo in najbolj urejeno bradico na svetu. 

Profimedia
Ryan je prepričal z navidezno nežnostjo dlak.

PISANA LESTVICA

1. Princ Harry, 2. Ryan Gosling, 3. Bradley Cooper, 4. Harry Kane, 5. David Beckham, 6. Idris Elba, 7. George Clooney, 8. Ben Affleck, 9. Hugh Jackman in 10. Jake Gyllenhaal.

In čeprav se s kosmatim okrasjem na bradi kitijo največji zvezdniki iz sveta filma, televizije in športa, je prepričljivo zmagal triintridesetletni britanski princ Harry. V njegov prid so tako ravno prav kratka pristriženost in lepa linija nad nosom ter pod ušesi kot rdeče oranžna barva. Prav slednja je ženske najbolj navdušila, kar je fenomen, saj se rdečelasci doslej niso uvrščali na lestvice nobenih lepotnih izborov.

Nadvse zanimiva in predvsem zelo močna pa je tudi Harryjeva najožja konkurenca, saj sta drugo in tretje mesto osvojila moška, ki sta že dolgo mokre sanje nešteto žensk po vsem svetu. Viceprvak, kanadski glasbenik in igralec Ryan Gosling, je prepričal z navidezno nežnostjo dlak, ki se prefinjeno širijo čez adamovo jabolko.

Pravi fenomen je David Beckham, ki je na vseh lepotnih letvicah že več desetletij.

Tretjeuvrščeni ameriški igralec Bradley Cooper pa je pri ženskah vzbudil povsem drugačen občutek, kot sta ga njegov kanadski kolega in britanski princ; naravno rjava barva in gostota njegove brade sta menda tako prvinski, da vzbujata živalsko poželenje.

Težko nam je, a moramo omeniti: po mnenju Britank ima najmanj zapeljivo brado na svetu še ne tako dolgo nazaj v vseh pogledih najlepši in najboljši Brad Pitt.

Profimedia
Bradley menda vzbuja živalsko strast.

Profimedia
Najmanj privlačna brada – na Bradu.