Slovo

Higiena na kmetiji je bila res slaba!

ns
14. 10. 2017, 20.45
Deli članek:

Čeprav je Milena ves teden jokala in govorila, da bo odšla domov, se v boju ni dala in je odšla iz arene neporažena. Dan pred svojim rojstnim dnevom je tako domov odšla Darja Tomažin.

Pop TV
Tretji teden je morala Kmetijo zapustiti še ena članica družine pekov – Darja Tomažin.

Resničnostni šov Kmetija je morala že tretji teden zapored zapustiti članica družine pekov. Darja Tomažin, ki sebe vidi kot dobrovoljko, ki ob sebi ne mara hinavščine in laži, je iskreno spregovorila za Novice Svet24.

Ste bili razočarani, da Milena ni prepustila boja, potem ko je ves čas govorila o odhodu?

Morda tisti trenutek, a ko sem videla družino, da si želi njen obstanek, me je minilo.

Darja o tem, ali so jo peki prizadeli: "Zelo so me prizadeli z besedami. Najbolj pa me je prizadela Milena in tega ji ne bom oprostila."

Zakaj menite, da vas družina ni marala?

Name so se spravili, ker sem bila prvi teden glava družine. Glava družine ima veliko odgovornost, prva sem bila in se nisem mogla pokazati kot prava oseba. Ocenili so me na podlagi prvega vodenja. Mislim, da bi bilo drugače, če ne bi bila v tem položaju. Pa tudi starejša sem bila od njih, ostali so skoraj vsi otroci. Vse, kar so želeli, je, da se kregajo in igrajo taktiko. Jaz se v svoji družini nisem dobro počutila.

Branko je dejal, da vas je ščitil, ko je bil na Kmetiji, ko pa je odšel domov, so se spravili na vas ...

Ja, ščitil me je, preden je odšel, a tudi Branko se je grdo obnašal do mene, v tednu, ko je bil gospodar. Tisti teden je bil nesramen, naslednji teden pa me je ščitil.

Vas je družina prizadela z izrečenimi besedami?

Zelo so me prizadeli z besedami. Najbolj Milena. Zelo grde besede je uporabljala, govorila mi je, da sem debela stara ženska, nesposobna, da me je treba »ujčkati« in da sem počasna. Ene lepe besede nisem slišala od nje. Ves čas me je samo »šimfala« in s tem potegnila tudi vse preostale za seboj. Ona pa se je ves čas jokala in se vsem smilila. Zanimivo, da so bili drugi vseeno na njeni strani glede na njeno obnašanje.

Kako je bilo po vrnitvi domov?

Doma sem bila najbolj vesela psičke Pikice. Najbolj sem jo pogrešala. Na svoji kmetiji imam tabore in pričakali so me tudi otroci. Torto, ki sem jo dobila, bi sicer dobila na Kmetiji. Lepo je bilo. Kmetije nisem pogrešala, ker sem imela dobro družbo.

Kaj pa ste doma najprej naredili?

Doma sem najprej pozdravila vse živali, potem sem šla pod dolg tuš. Higiena je bila na Kmetiji res slaba.

Takoj po odstopu ste dejali, da je Damijan vaš favorit. Še menite tako?

Razočarana sem nad Damijanom. Drugi so vedeli, kakšen je, jaz ne. Ko sva bila gospodarja, mi je šel na roko. Zdel se mi je pošten, dobričina, a se je izkazalo, da je drugačen. Ugotovila sem, da je veliko manipuliral z mano.